Giv slip og forløs de gamle følelser

Giv slip og forløs de gamle følelser

Vidste du at meget af det, der ligger i din underbevidsthed allerede dannes i barndommen, fordi din hjerne var særlig modtagelig i alderen 0-13 år. I den aldersperiode downloader underbevidstheden alt, der sker omkring dig, uden at du tænker over det. Den sorterer ikke i det positive og det negative, og det betyder at det negative også lagres i kroppen.

Egentlig kan du se på kroppen som en slags beholder, som lagrer alle hændelser, oplevelser, stemninger og følelser i dit liv. Maven er følelsernes centrum, og på godt og ondt er den det sted, hvor dine følelser kommer til udtryk. Det skyldes, at hjernen og maven konstant kommunikerer.


⁠95 % af dig styres af din underbevidsthed og underbevidstheden er en million gange stærkere end dit bevidste sind, som styrer de sidste 5 % af dig - så hvor langt du når med din personlige udvikling afhænger i høj grad af, hvor meget du er styret af din underbevidsthed. 

Fordi: hvis ikke du forløser kroppen og maven, befrier dig selv fra din underbevidsthed og omfavner dit indre barn, så vil du resten af livet lade dig styre af de destruktive overbevisninger, følelser og oplevelser, du downloadede i barndommen. Det svarer altså til at du lader et lille barn træffe alle dine voksne beslutninger. 

Din underbevidsthed har bestemt sig for hvad du vil, mange sekunder før du selv ved det. Så selvom du tror, at dine beslutninger er bevidste, så er din bevidsthed blot toppen af isbjerget - og det samme gælder dine kropslige fornemmelser. Tag f.eks. din mavefornemmelse. Følger du ofte din mavefornemmelse? Så vil jeg vove den påstand, at du op til flere gange har truffet helt forkerte beslutninger eller i hvert fald sagt nej til en mulighed, som kunne vise sig at være helt fantastisk for dig og dit liv.  

Det giver nemlig ikke mening, at bruge udtrykket “jeg følger min mavefornemmelse”, hvis ikke du har sluppet den negative binding til din fortid og helet dit indre barn.  For indtil da, så kan det være svært at skelne mellem om det virkelig ér mavefornemmelsen eller om knuden du mærker i maven opstår ud fra de gamle traumer/oplevelser fra barndommen, som ligger lagret i kroppen og i særdeleshed i maven. Hvis det er sidstnævnte, så er mavefornemmelsen i virkeligheden uren og ikke et særlig godt pejlemærke. Så træffer du igen beslutninger ud fra et lille barns perspektiv og ikke nødvendigvis ud fra hvad der bedst ift. din personlige udvikling.  

Alt hvad der er ubevidst eller ukendt vil maven og solar plexus opfatte som stress, ubehag og utryghed. De gamle oplevelser og hændelser, vil skabe blokeringer og spændinger i disse områder, og det forhindrer dig i at udnytte deres fantastisk egenskaber optimalt: 

Netop derfor er det så vigtigt, at du giver slip og forløser de gamle følelser, som bliver ved ligge i din underbevidsthed og forhindre dig i, at leve dit bedste liv. 

SmoonClub er et online medlemskab fyldt med yoga, meditationer, podcast og træning, som hjælper dig med at styrke krop og sind og gøre en forskel for dig selv i hverdagen. SmoonClub er stedet for dig, hvis du ønsker at forløse og hele dig selv.

Lige nu har du muligheden for at få de første 2 måneder helt gratis!
Ingen binding, afmeld når som helst. Tilmeld dig SmoonClub her


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published