Dansk samarbejde mellem Elsk og Moonchild

Dansk samarbejde mellem Elsk og Moonchild

Til Påske 2022 rammer den nye collab kollektion fra de to danske brands ELSK ApS og Moonchild Yoga Wear butikkerne. Kollektionen er skabt ud fra en vision om at tage det bedste fra hvert af de to danske brands og forene det i en række produkter som både kan bruges til yoga og hverdag. Målet har været at skabe nogle produkter som udtryksmæssigt binder ELSK og Moonchild sammen, samtidig med at man bruger de kvaliteter og styles som hvert brand er kendt for.

Samarbejdet kom i stand mellem ejer og designer Louise Wang Nielsen fra Moonchild og Lars Riis fra ELSK, med ideen om at bruge hinandens kompetencer til at udvikle et collab som kunne give kunderne både et indtryk af de to forskellige brands, men vigtigst af alt giver kunderne nogle unikke produkter som både designmæssigt og kvalitetsmæssigt er i top og bruger det bedste af den viden ELSK og Moonchild har.

Hos ELSK er man stolte over resultatet og direktør i ELSK, Lars Riis, fortæller om samarbejdet:

”Det har været en utrolig spændende process, hvor Louise har arbejdet tæt sammen med vores to designere om at skabe disse fantastiske produkter. Det har været en givende rejse at se hvordan vi har kunnet forene to forskellige universer til et, og samtidig komme med et slutprodukt som har en klar identitet og kan give kunderne nogle alsidige og samtidig specialiserede produkter”

Hos Moonchild bekræfter ejer Louise Wang Nielsen: "Det her har jeg glædet mig til at dele med jer. Moonchild Yoga Wear laver samarbejde med ELSK om en ny smuk kollektion med det bedste fra begge brands. Det bliver dansk, jordnært og lækkert. Tak til Lars Riis og alle hos Elsk teamet for et fantastisk samarbejde."

Kollektionen bliver solgt ind til udvalgte forhandlere i den kommende periode og den lanceres 4.4.20222

Se og shop kollektionen her: Elsk x Moonchild 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published