Moonchild øger ejerkredsen med erfarne branchefolk

Moonchild øger ejerkredsen med erfarne branchefolk
Vi er stolte over at Christian Trads Hansen og Mikkel Christensen har købt sig ind i Moonchild Yoga Wear og indtræder i bestyrelsen og som strategiske rådgivere. Sammen skal de lede Moonchild Yoga Wear mod en førende position inden for eksklusivt yoga- og loungewear.

Moonchild Yoga Wear er begejstret for at meddele et nyt partnerskab hvor Christian Trads Hansen og Mikkel Schmidt Christensen, har købt sig ind i Moonchild Yoga Wear. Dette samarbejde skal styrke Moonchild og deres ambitioner om at blive et af Europas førende yoga og loungewear-brands. Louise Wang Nielsen, den nuværende ejer og stifter af Moonchild Yoga Wear, fortsætter som direktør for virksomheden og kommer til at arbejde tæt sammen med de nye partnere for at realisere visionen.

Christian og Mikkel har opnået betydelig succes med deres innovative tilgang til driften af lifestyle-brands, og deres ekspertise og erfaring vil blive tilført Moonchild Yoga Wear for at understøtte deres fortsatte udvikling. Gennem samarbejdet forventes det at Moonchild Yoga Wear vil kunne tilbyde nye produkter samt øge deres markedsandel.

Louise Wang Nielsen, direktør for Moonchild Yoga Wear, udtrykker sin glæde over partnerskabet og siger: "Jeg er meget begejstret for at byde Christian og Mikkel velkommen til Moonchild-familien. Deres viden og erfaring inden for sportstøjsbranchen vil være uvurderlig for vores vækst og fremtidige succes. Vi er fast besluttede på at blive et af Europas førende yoga-brands ved at styrke organisationen samt udvide vores kollektioner og vores produktkategorier."

Mikkel Schmidt Christensen deler samme begejstring og ser frem til det nye partnerskab. "Moonchild Yoga Wear har opbygget et fantastisk, autentisk brand og har et dedikeret kundegrundlag. Vi ser frem til at kunne bidrage til deres vækst og udvikling. Sammen vil vi arbejde hårdt på at udvide Moonchild Yoga Wears tilstedeværelse i hele Europa og fortsætte med at levere produkter af højeste kvalitet."

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen