Gratis yoga for hofterne - Lad energien flyde frit

Gratis yoga for hofterne - Lad energien flyde frit

Føles dine hofter stramme? Så er det måske fordi du er bange for den retning, du er på vej imod? Måske du har svært ved at finde din retning i livet? Måske du har modstand på forandring?

I samarbejde med SmoonClub og Moonchild har du nu mulighed for at et gratis yogaprogram for hofterne - læs mere nedenfor.

Din krop og dit sind hænger unægtelig sammen. Alt det du udsætter din krop for vil afspejle sig mentalt – og omvendt. Din krop reagerer på dit liv, og det gælder både det positive og det negative. Din krop spejler altså dit sind, og bærer præg af hvilke følelser og hændelser der har domineret dit liv.

Dit valg i forhold til hvordan du reagerer på livet kan tydeligt aflæses i din krop. Din krop er din bedste ven, og det betyder også, at din krop har svarene til dig.

Hofterne er centrum for din livsenergi; det er her du elsker, føder, fordøjer og eliminerer. Hofteområdet afspejler derfor på mange måder din tilgang til livet, og din evne til at være i kontakt med dine instinkter, din intuition og dine egne behov.

Udover at være centrum for livsenergi, er hofterne også centrum for alle dine bevægelser. Det er hofterne, som gør dig i stand til at bevæge dine ben og finde din retning i livet.  

Gennem hele dit liv har din krop lært, hvordan den bør agere, når du føler dine behov. Når dine omgivelser møder dine behov, styrkes din opfattelse af, at det er helt ok, at udtrykke ønsker, og dette skubber din krop i retning af det, der opfylder dine krav. Din tillid til både dig selv og livet styrkes.

På den modsatte side kan gentagne afvisninger af dine behov fremkalde en følelse af at være forkert, hvilket fører til en tendens til at undertrykke opfattelsen af dine krav.

Dette manifesterer sig som en tilbageholdenhed og stor kontrol. Over tid kan denne tilbageholdenhed og selvkontrol udvikle sig til smerter. Smerten fungerer oprindeligt, som en måde at skærme dig mod den egentlige bevægelse, der ligger i at udtrykke dine ønsker og behov.

Hvis du gerne vil slippe dine spændinger i hofterne, så download dette yogaprogram helt gratis her: DOWNLOAD GRATIS YOGAPROGAM HER 


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen