Dansk samarbejde mellem Elsk og Moonchild

Dansk samarbejde mellem Elsk og Moonchild

Bis Påske 2022 rammen die neue Kollaborationskollektion von den dänischen Marken ELSK ApS und Moonchild Yoga Wear Butikkerne. Kollektionen sind skabt ud fra en vision om at tage det bedste fra hvert af de to danske brands og forene det i en række producter som både kan bruge til yoga og hverdag. Målet har været and skabe nogle producter som udtryksmæssigt binder ELSK og Moonchild sammen, samtidig med and man bruger de kvaliteter og styles som hvert brand er kendt for.

Samarbejdet kom i stand mellem ejer og designer Louise Wang Nielsen fra Moonchild og Lars Riis fra ELSK, med ideen om at bruge hinandens competence to at udvikle et collab som kunne give kunderne både et indtryk of de to forskellige brands, men vigtigst af alt giver kunderne Nogle Unikke Producter Som Både Designmæssigt og Kvalitetsmæssigt er i top and bruger the bedste af the viden ELSK og Moonchild har.

Hos ELSK er man stolte over resultatet og direktør i ELSK, Lars Riis, fortæller om samarbejdet:

„Det har været en utrolig spændende process, hvor Louise har arbejdet tæt sammen med vores to designere om at skabe disse fantastiske produkter. Det har været en Givende rejse at se hvordan vi har kunnet forene to forskellige universer til et, og samtidig komme med et slutprodukt som har en klar identitet og kan give kunderne nogle alsidige og samtidig specialiserede produkter”

Hos Moonchild bekræfter ejer Louise Wang Nielsen: „Det her har jeg glædet mig til at dele med jer. Moonchild Yoga Wear laver samarbejde med ELSK om en ny smuk kollektion med det bedste fra begge brands Lars Riis og alle hos Elsk teamet for et fantastisk samarbejde."

Kollektionen bliver gelten ind bis udvalgte forhandlere i den kommenden Zeitraum und den Lancers 4.4.20222

Sehen Sie sich unsere Shopkollektionen an: Elsk x Moonchild


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen